Wilt u direct een afspraak maken of heeft u een vraag?
Marisse Hut

Marisse Hut

Diëtist

“Ik ben al ruim 11 jaar werkzaam als diëtiste, waarvan 5 jaar in het Gezondheidscentrum Krimpen aan den IJssel. Na mijn afstuderen ben ik als allround diëtiste begonnen in het ziekenhuis met als specialisatie nefrologie. Tegelijkertijd ben ik me gaan vestigen als zelfstandig diëtist in Krimpen aan den IJssel. Mijn eigen praktijk groeide succesvol door en kon ik voltijd als zelfstandig diëtiste werken.

Sinds 2012 ben ik over gegaan naar het nieuwe Gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel. Binnen dit centrum is de samenwerking met huisartsen, specialisten en andere hulpverleners zeer kwaliteitsgericht wat de zorg voor de klant zeker ten goede komt.

Gezien mijn sportverleden, heb ik de ervaring om voeding en beweging te combineren. Zo kan ik gericht aan de slag met voeding en gezondheid!”

Werkdagen: Dinsdag – donderdag – vrijdag

Denise Den Haan - Koster

Denise Den Haan - Koster

Diëtist

“In 2013 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Health aan de Haagse Hogeschool, opleiding Voeding en Diëtetiek. Via mijn afstudeerstage ben ik in de praktijk gekomen. Ik werk met veel plezier als diëtist in de eerstelijnszorg. De diverse hulpvragen en ziektebeelden maken het werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het daarnaast erg leuk om verschillende mensen te ontmoeten en ze te motiveren tot gedragsverandering. Ik streef er naar om een voedings- en leefstijladvies samen te stellen welke goed op de wensen van mijn cliënt aansluit. Het gaat immers om een leefstijlverandering voor de lange termijn.

Als diëtist kun je bij diverse voedingsvragen en ziektebeelden hulp bieden. De behandeling van maag- darmaandoeningen heeft mijn interesse en hier ben ik mij dan ook extra in aan het verdiepen en specialiseren.

Sinds Augustus 2015 ben ik werkzaam in de praktijk, zowel in Krimpen aan de IJssel als in Krimpen aan de Lek. Ik zie er naar uit u te mogen ontvangen op het spreekuur en samen met u tot een passend advies te komen op gebied van voeding en leefstijl.”

Werkdagen Krimpen aan den IJssel: Maandagochtend – Woensdag – Donderdagmiddag om de week
Werkdagen Krimpen aan de Lek: Maandagmiddag – Donderdagochtend

Jennifer Staalduinen

Jennifer Staalduinen

Waarnemend diëtist

“Mijn naam is Jennifer van Staalduinen en in de periode van maart tot december 2018 ben ik werkzaam als waarnemend diëtist binnen deze praktijk. Ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtist en sta daarnaast ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en NVD.

Ik ben zeer geïnteresseerd in het helpen van mensen op voeding- en sportgebied en wilde na het afstuderen daarom ook graag aan de slag gaan. Het geeft mij namelijk veel voldoening om mensen te motiveren om hun ideale doel te bereiken.

Naast voeding ligt mijn interesse ook in beweging en sport. Momenteel doe ik de cursus Personal Trainer en in september ga ik beginnen aan de post-hbo sportdiëtetiek.

Ik heb er super veel zin en ik begeleid jou graag op weg naar een gezonde leefstijl!

Share This